Info

Om Irrimec

Irrimec har siden 1974 været en kendt fabrik af vandingsmaskiner rundt om i Europa.

De har førende fabrikation af indtræksmaskiner og pivot anlæg i Italien og Frankrig. Irrimec er en af de største fabrikanter af vandingsmaskiner i Italien og Europa,og deres mål er at blive det førende mærke i Europa og være tilstede på alle markeder.

Dette ambitiøse mål ønsker Irrimec at nå gennem tæt samarbejde med forhandlere og ikke mindst brugerne. Dagen i dag leverer de maskiner til Europa, Amerika, Rusland, Australien og New Zealand. Erfaringer og Ideerne fra brugerne danner grundlag for den fortsatte udvikling af vandingsmaskiner og tilbehør. Irrimec varetager  alle procedurer lige fra udvikling, design, produktplanlægning, fabrikation til og med eftersalg. De har et stort udvalg af produkter til markvanding til landbrug og gartnerier.

Irrimec producerer samtlige komponenter til deres maskiner på egne fabrikker, Med den nyeste teknologi, for at kunne bibeholde den høje kvalitets standard som mærket er kendetegnet for

Sortimentet omfatter foruden indtræksmaskiner også , jordledninger, pumper , motorpumpeenhed, aluminium vandingsboom, sprinklere, koblinger og ikke mindst ”OTECH ” centerpivot –og parallelpivotanlæg. Tag et kig på vores udvalg af vandingsmaskiner.

Lad os hjælpe dig med

Planlægning af næste års indkøb af vandingsudstyr

Kontakt os på tlf. +45 20 47 52 83 eller info@agroaqua.dk

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Udfyld felterne og dit spørgsmål, så vender jeg tilbage til dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.